skip to Main Content

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger mit website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre mit indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvis du skriver en kommentar på min blog, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Når du logger ind, bliver der opsat en række cookies og din logininformation og dine valg af skærmvisning vil blive gemt. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Analyse cookies

Google Analytics cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.

Via Google Analytics indsamler jeg og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Oplysningerne opbevares i 24 måneder.

 

Nyhedsbrev

DISTRIBUTIONSTJENESTEUDBYDER

Jeg bruger det amerikanske firma MailChimp, når jeg udsender mine nyhedsbreve. De opbevarer de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, som er:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse

Jeg har indgået en databehhandleraftale med MailChimp, der sikrer at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen og dermed er sikret jf. EU-standarder.

INDHOLD

Jeg sender kun nyhedsbreve, hvis modtagere har givet sit samtykke. Indholdet i mine nyhedsbreve er udelukkende salgsfremmende oplysninger samt inspiration.

Tilmelding til mit nyhedsbrev kræver “double opt-in” proces. Det betyder, at du efter tilmeldingen modtager en e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din registrering. Denne bekræftelse forhindrer, at nogen kan registrerer sig ved hjælp af en e-mailadresse, der ikke er deres.

Tilmeldingen til nyhedsbrevet er logget, så jeg kan bevise, at registreringsprocessen opfylder de lovmæssige krav. Dette inkluderer opbevaring af registrerings- og bekræftelsestider samt IP-adressen.

STATISTIK OG ANALYSE

Til statistisk analyseformål registreres det om nyhedsbreve åbnes, og hvornår de åbnes, og hvilke links der klikkes på. Disse oplysninger kan matches til individuelle nyhedsbrevmodtagere til tekniske formål. Analysen af disse data gør det muligt for mig at blive klogere på om brugernes læsevaner og justere indholdet i overensstemmelse med brugernes interesser.

TILBAGETRÆKNING AF SAMTYKKE

Du kan til en hver tid opsige mit nyhedsbrev, enten via  afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevet eller ved at kontakte mig på jane@janezimmer.dk. Hvis du sender en mail vil jeg slette dine oplysninger inden for 14 dage.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter mit website indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du:

  • tilmelder dig mit nyhedsbrev
  • kommenterer på min blog
  • skriver til mig via min kontakformular

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Hvis du har skrevet kommentarer på dette websted, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data jeg har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet mig. Du kan også bede om, at jeg sletter alle personlige data, jeg har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som jeg er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Besøgendes kommentarer bliver kontrolleret af Akismet, som er en spam-genkendelse tjeneste.
Se hvordan dine kommentarer bliver behandlet her.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Hvis du skriver en kommentar på min blog, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jane@janezimmer.dk.

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Embrace Your Heart
v. Jane Zimmer

Adr.: Njalsgade 23D, 2300 København S

Telefon: 2032 1030

Mail: jane@janezimmer.dk

Back To Top