skip to Main Content

Om mig

Jeg er født i 1977 i det skønne Himmerland i et kærligt og trygt hjem. Har rejst i mange lande, og oplevet hvordan man i andre dele af verden ikke er så privilegeret, at kunne vælge det liv, man har lyst til at leve. Det kan vi her i vores del af verden. Og hvorfor er der så, så mange, der ikke er tilfredse i deres liv, og som ikke lever, som de gerne vil?

Jeg tror en del af det handler om, at vi har for travlt. For travlt til at lytte til os selv. Vi har altid fart på, og glemmer at lytte. Lytte til hvad vores hjerter fortæller os. Og når vi går på kompromis med vores hjerter for længe, kan vi ende vi med f.eks at blive stressede, og miste kontakten til os selv. Jeg ved det – for jeg har oplevet det på egen krop!

MIN EGEN REJSE OG MISSION

“Jeg vil inspirere og hjælpe mennesker
til at skrue ned for tempoet,
lytte til og tage beslutninger fra hjertet.”

Jeg har oplevet, hvad det kan betyde, at glemme at lytte til mit hjertes stemme. Glemme hvordan det føles, at gøre det der er rigtigt for MIG… og ikke alle de andre. Jeg har selv været gået ned med stress af samme grund, og jeg har måtte finde min vej tilbage til mig selv.

Godt betalte jobs er blevet sagt op, fordi det ikke var rigtigt for mig. Jeg har formået at vende modgang, stress, usikkerhed og tvivl til at blive mine bedste venner, og genlære min krops signaler, mit sind og mit hjerte at kende.

Vi har alle svarene indeni os selv

Vi har alle svarene indeni os selv. Vi kan bare hurtigt glemme at lytte efter i vores travle, digitale, konkurrenceprægede hverdag, hvor performance, robusthed, madpakker, Facebook, Instagram… og… og… hurtigt tager over, og vi mister kontakten til os selv og vores hjerte. Glemmer at gøre det vi drømmer om.

Jeg bliver stadig selv i tvivl nogen gange, og hverdagen løber også afsted med mig. Jeg har nu bare lært, hvordan jeg skal finde tilbage, og det vil jeg også gerne hjælpe dig med – hvis du er klar til det?

MIN BAGGRUND

Jeg er uddannet, NLP Practitioner, Life Mastery Master Coach, Mindfulness-instruktør og fysioterapeut, og bruger redskaber fra det hele i mit arbejde.

Jeg har arbejdet i det offentlige og i det private, været implementeringskonsulent i IT-branchen, arbejdet med forandringsledelse og projektkoordinering samt undervist ledige i jobsøgningsprocessen… udover selvfølgelig også at arbejde med fysioterapi i en del år.

Jeg har kort sagt gennem hele mit voksne liv arbejdet med at skabe forandringer både på et professionelt og et personligt plan – og både fysisk og mentalt.

Jeg bruger desuden min intuition i mit arbejde, og forsøger altid at komme ind bag de overfladiske udfordringer, som kan skygge for det, der er vigtigst at tage fat i. 

Back To Top