skip to Main Content

Testimonials

TAK til de skønne mennesker, der har haft en eller flere sessioner hos mig eller deltaget i mine mindfulnesshold, og som har haft lyst til at give mig en tilbagemelding. Det varmer mit hjerte…

Har du lyst til at komme med en tilbagemelding, så skriv endelig en besked. Uanset om du har lyst til, at den skal fremgå på hjemmesiden eller ej. Jeg publicerer aldrig noget jeg ikke har fået tilladelse til – men vil rigtig gerne høre fra dig. Kun på den måde kan jeg blive endnu bedre til mit arbejde.

2017_09_jane_089_farve

TESTIMONIALS OM COACHING

“Jane er meget nærværende og indlevende. Hun har overblikket og er meget lyttende og holder styr på, hvad jeg har sagt – bruger mine ord, når hun tager mig videre i processen. Man er i trygge hænder hos Jane. Hun formår at skabe tryghed, samtidig med at hun på kærligste vis holder mig fast i processen. Man løber ikke om hjørner med Jane.

Jane er meget professionel og skaber værdifulde resultater for mig og hendes klienter. Jeg kan på det varmeste anbefale en session eller et forløb hos hende.”

– Dorthe

“Jane er rigtig god til at få stillet de rigtige spørgsmål, så man lige kommer det dybere, der skal til, for at finde svarene. Jeg fik, via Janes spørgsmål, set det hele lidt fra en anden vinkel og fandt andre svar end jeg selv havde gået og tænkt, inden jeg opsøgte Jane. Jeg er meget glad for den plan jeg gik derfra med, som indeholdt både kortsigtede og langsigtede mål og jeg var SÅ klar til at handle, da jeg gik derfra. Jane er positiv, super dygtig og meget behagelig.”

– Majbritt

TESTIMONIALS OM MINDFULNESS

“Mindfulness som “disciplin”/metode har lært mig mere end jeg havde turde håbe på. Jeg har via kurset fået indsigt i mine egne reaktioner og blevet bevidstgjort om hvordan jeg lettere kan tackle min hverdag, når jeg føler mig presset. Dette ved at bruge helt håndgribelige opmærksomhedsøvelser. Ved at fokusere på det positive i stedet for problemerne. At være opmærksom på det gør mig stærk og derved lettere at kunne slippe af med bekymringerne og omdirigere de negative tanker.

Jane er god til at gøre mindfulness konkret og brugbart. At det ikke kun er teoretisk snak. Hun er en god vejleder i meditation og afspænding… og så har hun en behagelig stemme og en troværdig måde at formidle på. Desuden er hun god til at få den kropslige opmærksomhedstræning integreret med meget gode fysiske øvelser. Jane virker kompetent og selvsikker i sin måde at formidle og “coache” på.

Hver onsdag er jeg gået lidt lettere og gladere hjem. Kurset har givet mig meget mere overskud. Da jeg påbegyndte kurset havde jeg mange helt objektive symptomer på stress. Nu er jeg kommet mig og allerede halvt inde i forløbet følte jeg mig som mig selv igen. Mindfulness virkede for mig. Og jeg er ret sikker på, at hvis jeg ikke havde deltaget i Janes kursus, var jeg ikke der, hvor jeg er i dag. Kæmpe tak!”

– Marianne, Deltager på mindfulness-hold

“Jane skaber et roligt og trygt rum, hvor man tør åbne op og betro sig ting af ret privat karakter. Jeg har været glad for de fleste temaer, og synes, der har været god variation fra gang til gang. Jeg har nydt musikken og især de fysiske øvelser (udstrækning, samle energi, mv.). Jane har en utrolig behagelig stemme og tilpas tempo til meditations-øvelserne.

Jeg har fået konkrete mindfulness-øvelser, som jeg kan bruge i hverdagen og efter behov. Det var lige præcis det, jeg håbede, at få med mig, da jeg tilmeldte mig holdet.

Tusind tak for et fantastisk kursus, jeg vil mindes med glæde, og for at give så meget positiv energi undervejs! Jeg vil uden tvivl anbefale kurset til andre, jeg kender.”

– Vibeke, Deltager på mindfulness-hold

Screenshot_20180419-150936

TESTIMONIALS OM FOBI

“Jeg har gennem mit liv altid haft hund eller hunde omkring mig, men lige pludselig kunne jeg mærke, at jeg begyndte at have en angst eller frygt for hunde. Det kom til udtryk ikke kun overfor hunde jeg ikke kendte, men også hunde jeg altid har haft i mit liv, så jeg vidste godt, at det ikke var rationelt.

I min session hos Jane, fik jeg beskrevet hvilken følelse der kom til udtryk og hvilke tanker der kom op. Vi fandt også ud af, hvordan angsten var opstået, men også at den ikke var rationel. Jane brugte nogle forskellige teknikker og i løbet af en times tid, var jeg gået fra, at blot det at tænke på at møde en hund på gaden fik min krop til at gå i alarmberedskab, til at den følelse var helt væk i kroppen. I dag når jeg møder en hund er jeg opmærksom, men min umiddelbare frygt er væk og jeg har intet imod at hilse på andre hunde.

Jeg følte mig med det samme tryg hos Jane, som er god til at sætte rammen for vores session og var meget grundig i forhold til at finde ind til kernen af min frygt/angst. Jeg følte mig forstået og trygt guided gennem processen, så det var alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg var overrasket over, Jane så hurtigt kunne få mig ud af mine vante tankemønstre.”

– Lisa

Back To Top