skip to Main Content

MINDFULNESS

“Jeg gør mindfulness praktisk anvendeligt,
og hjælper med at gøre det til en del af din hverdag”.

Mindfulness er et fantastisk redskab til at reducere stress, angst, smerter, og til at skabe et liv med hjertet i centrum.

Det handler ikke om at kunne meditere i timevis. Mindfulness handler om at være bevidst til stede… i det øjeblik der kun findes lige nu. At acceptere det der er, og uden at dømme hverken dig selv, andre eller om de følelser du har er gode eller dårlige.

Mindfulness er ikke bare endnu en metode til selvudvikling. Det er en måde at leve på.

En måde at leve på med nærvær på os selv – vores krop og følelser – og det, der er omkring os. Mindfulness giver ro og nærvær, og det bliver nemmere at mærke dig selv, og det du vil med dit liv.

Screenshot_20180419-150936

Forskning viser at mindfulness har en positiv indvirkning på:

  • reduktion af stress, angst og depression
  • forebyggelse af stress, angst og depression
  • dit nærvær med dig selv og andre
  • din søvn
  • reducering af smerter… og meget mere

LÆR AT ANVENDE MINDFULNESS – HELT PRAKTISK!

SKRÆDDERSYEDE MINDFULNESS-FORLØB

Min styrke ligger i at gøre mindfulness meget konkret, og til noget der bliver en naturlig del af din hverdag. Det er ikke nødvendigt at kunne meditere i timevis for at få en effekt, du kan mærke.

I mine skræddersyede forløb får du/I afprøvet forskellige øvelser, så du kan finde dem der fungerer præcis for dig. Vi taler desuden om, hvordan du/I integrerer det i hverdagen på en naturlig måde… for at forebygge og dæmpe stress. Så du bedre kan mærke dig selv og dine behov – og opnå mere ro og nærvær i dit liv.

Se  her for igangværende mindfulness tiltag https://janezimmer.dk/

INDIVIDUELT/GRUPPER

Du/I kan booke en eller flere private sessioner, eller jeg kan komme til dig/jer. En gruppe er min. 4 personer.
I de private sessioner tilrettelægger jeg øvelser, så de passer netop til dine/jeres behov. Kontakt mig for en uforpligtende snak og hør om mulighederne.

VIRKSOMHEDER

Små og store virksomheder i Københavnsområdet med fokus på medarbejdernes trivsel, kan booke mig til at skræddersy kortere- eller længerevarende forløb. Kontakt mig for en uforpligtende snak og hør om mulighederne.

WORKSHOPS

Jeg tilbyder workshops i, hvordan man implementerer mindfulness i sin hverdag – på jobbet eller hjemme. Det kan både forgå i en virksomhed eller som privat arrangement og kan bookes over hele landet. Kontakt mig for en uforpligtende snak og hør om mulighederne.

MINDFULNESS I COACHING

Jeg inddrager ofte mindfulness i mine coaching/mentor sessioner, som et stærkt redskab til at komme dybere end ellers. Du får lov at mærke din krop, dine tanker og følelser på en helt anden måde, og kan dermed få adgang til den mere ubevidste del af dig selv.

Se mere om coaching

ARTIKLER OM MINDFULNESS

Der findes et hav af artikler om mindfulness på nettet. Her er et par stykker til inspiration:

TESTIMONIALS

"Mindfulness som "disciplin"/metode har lært mig mere end jeg havde turde håbe på. Jeg har via kurset fået indsigt i mine egne reaktioner og blevet bevidstgjort om hvordan jeg lettere kan tackle min hverdag…
"Jane skaber et roligt og trygt rum, hvor man tør åbne op og betro sig ting af ret privat karakter. Jeg har været glad for de fleste temaer, og synes, der har været god variation fra gang til gang…
Back To Top