skip to Main Content

COACHING / MENTORING

Oplever du:

 • At både små og store udfordringer i livet indimellem kan vokse dig over hovedet?
 • At du ofte kører på autopilot, og gør som andres synes eller forventer af dig?
 • At du f.eks. lige er kommet ud af et forhold, og skal finde dig selv igen?
 • At du er på vej ud af en stresssygemelding, og ved der skal ske noget andet i dit liv… men ved ikke hvad?
 • Noget helt andet, som gør at du skal finde din egen vej igen?

Vi har alle brug for hjælp indimellem.
Nogen mere end andre.
Men vi har alle brug for hjælp…

Når vi oplever udfordringerne bliver for meget… når vi længes efter noget vi ikke ved hvad er… når vi har svært ved at mærke, hvad det rigtige for os er… skyldes det ofte, at vi har glemt, hvordan vi lytter til, hvad hjertet fortæller. Sådan rigtig lytter til hvad vores kloge krop og hjerte fortæller os!

Vi lader hovedet tage over, og prøver at tænke os til løsninger. Kører på autopilot og gør som andre forventer. Der sker bare ikke nogen forandring i vores liv, når vi gør som vi plejer.

Jeg har oplevet på egen krop, at forandringer med hjertet kun fungerer, hvis motivationen og svarene kommer indefra – fra det dybeste sted i dig – dit kloge hjerte.

“Jeg kan hjælpe dig med at opnå den samme forandring i dit liv – helt fra hjertet”.

“Dine tanker skaber de overbevisninger,
som skaber dine handlinger, som skaber dit liv”.

Har du ofte tanker som:

 • Jeg er helt vildt meget i mit hoved, og kan ikke rigtig mærke hvad jeg vil i hjertet
 • Jeg har en udfordring med at sige fra overfor andre
 • Jeg har svært ved at tage både store og små beslutninger
 • Jeg har svært ved at mærke glæde i mit liv

Eller:

 • Jeg vil ud af mit hamsterhjul og leve et liv, som føles mere rigtigt for mig – og uden at lade mig styre af andres forventninger
 • Jeg vil leve mere fra hjertet og i nuet – uden at bekymre mig for meget om fremtiden
 • Jeg har lyst til at komme i mål med det jeg sætter mig for, og har brug for hjælp
 • Jeg har brug for konkrete redskaber til at finde mig selv igen

COACHING-FORLØB:
DEN GODE START

COACHING-FORLØB:
DEN HJERTEGIVENDE

COACHING-FORLØB:
DEN FORVANDLENDE

DIN OG MIN OPGAVE I EN 1:1 SESSION

MIN OPGAVE

Min opgave er at være nysgerrig på dig, og at stille spørgsmål, der får dig til at tænke anderledes. At skabe et rum, der kan få dig til at mærke efter i din krop og dit hjerte, og dermed tænke og handle anderledes end du plejer.

Jeg skaber et rum, hvor du føler ro og tryghed til at komme med det, du har behov for at tale om, og jeg har naturligvis tavshedspligt.

Coaching, mindfulness og kropsarbejde

Jeg bruger redskaber fra coaching, mindfulness og kropsarbejde i mine sessioner. Jeg tror nemlig på, at krop og sind hænger uløseligt sammen, og en vigtig del af at kunne træffe bevidste beslutninger med hjertet sker ved, at du registrerer, mærker og kender de signaler, din krop giver dig.

Ved at kombinere de redskaber jeg har erfaring med som coach, mindfulnessinstruktør, fysioterapeut, underviser, og mine erfaringer fra eget liv, samt din lyst til forandring kan vi sammen finde ind til KERNEN af din udfordring.

DIN OPGAVE

Din opgave er træffe en bevidst beslutning om, at du er parat til at arbejde med dig selv, være åben, have modet til at følge dit hjerte og ikke mindst at handle – gøre noget andet, end det du plejer.

Jeg vil elske at samarbejde med dig, og give dig støtte, redskaber, og det mod der skal til, for at du kan lytte til og handle på det, dit hjerte fortæller dig.

Så spørgsmålet er:

På en skala fra 1-10, hvor meget ønsker du at finde svar fra hjertet og handle på dem?

LYT TIL DIT HJERTE

Det er ikke altid nemt at skabe forandring ved at følge sit hjerte.
Det kræver nemlig mod. At du træffer et valg. Og prioriterer.
Andre mennesker og samfundet er ikke altid enig med dig i hvordan dit liv skal leves, men hvem er bedre til at vide det end dig?

Kontakt mig, hvis du vil have hjælp ef en coach/mentor med hjerte, empati, og engagement, til at komme videre i dit liv.

HVAD ER COACHING OG MENTORING?

Coaching kan have flere ansigter, og mange har en holdning til, hvad coaching er og ikke er. For mig er coaching et redskab til at skabe de forandringer, og den udvikling DU ønsker i DIT liv.

Vi ser fremad – med øje for, hvad du har med i rygsækken, og hvor du ønsker at bevæge dig hen. Coaching er derfor ikke terapi, men et redskab til at, du finder svarene i dig selv. Jeg stiller spørgsmål, der får dig til at tænke anderledes end du plejer.

Mentoring handler om, at jeg bruger min erfaring både fra mit eget liv, og fra de forløb jeg har med andre, til at rådgive og inspirere dig.

Jeg er uddannet både NLP Practitioner coach og Life Mastery Master Coach.

NLP (Neuro Lingvistic Programming) tager udgangspunkt i de mentale og følelsesmæssige processer eller strategier det enkelte menneske bruger til at skabe sin egen forståelse af, hvordan verden opfattes.

Neuro = mentale processer (Neuro)
Lingvistic = sprog og kropssprog vi anvender (Lingvistic)
Programming = den måde processerne i hjernen, sproget og adfærden har sat sig som vaner eller ”programmer”).

TESTIMONIALS

"Jane er meget nærværende og indlevende. Hun har overblikket og er meget lyttende og holder styr på, hvad jeg har sagt – bruger mine ord, når hun tager mig videre i processen. Man er i trygge hænder hos Jane…

"Jane er rigtig god til at få stillet de rigtige spørgsmål, så man lige kommer det dybere, der skal til, for at finde svarene. Jeg fik, via Janes spørgsmål, set det hele lidt fra en anden vinkel og fandt andre…

Back To Top