skip to Main Content

Skal jeg få børn eller ej?

Så står du der. Midt i den måske største beslutning, du nogensinde skal tage som kvinde. Skal jeg få børn eller ej? Hvad er det egentlig der er vigtigst for mig i MIT liv? Hvordan vil jeg gerne leve mit liv? Hvordan bliver jeg afklaret med det????????????

Og når du endelig deler din tvivl med venner eller familie bliver du mødt med:

  • ”Du vil fortryde, hvis du ikke får børn”
  • ”Jamen det er jo det største du nogensinde vil komme til at opleve”
  •  ”Du bliver ensom når du bliver gammel, hvis du ikke får børn”
    …… og mere af den skuffe.

Og du kan stadig ikke rigtig finde ud af om alle de frygtscenarier er dig, for det er svært at mærke dig selv, når alle andre har en mening om, hvad DU skal med DIT liv.

Noget af det vigtigste du kan gøre for dig selv, når du tvivler, og har svært ved at mærke efter, er at omgive dig med mennesker, som støtter dig. Mennesker som stiller åbne, nysgerrige spørgsmål til dig. Uden at dømme. Uden at konkludere noget for dig.

Når først du har fundet den eller de mennesker bliver din vej og beslutning lidt lettere. Uanset hvilken vej pilen peger for dig.

Seneste blogindlæg

Accept og respekt

Der kan være mange grunde til at kvinder vælger, at de ikke vil have børn.…

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top