skip to Main Content

Accept og respekt

Der kan være mange grunde til at kvinder vælger, at de ikke vil have børn.

  • Enten har de bare ikke lyst… og har aldrig haft det.
  • Eller de har ikke selv har haft en god barndom, og synes derfor ikke de har noget at give videre.
  • Måske vil de hellere gøre karriere
  • Eller også ræssonerer livsstilen med madpakker, struktur, logistik, lektier, hente-bringe osv. bare ikke med den måde, de gerne vil leve livet på.

Ja, mange grunde. Men uanset hvad der ligger til bag beslutningen om ikke at ville have børn, oplever en stor del af kvinderne, at andre mennesker ikke respekterer eller accepterer valget – og derfor prøver at overbevise dem om, at de tager fejl og fortryder.

Kvinderne oplever at få stillet svære, nærgående og personlige spørgsmål (ofte af fremmede!), og ikke mindst at der bliver sået tvivl om de nu er helt normale/raske/kloge/indsæt selv flere.
Det betyder, at kvinder som vælger, at de ikke vil have børn, kan komme til at føle sig misforståede og alene, fordi de føler sig udenfor samfundets normer – både i selve beslutningsprocessen, og også efter de har truffet beslutningen, om ikke at ville have børn.

En af mine missioner er at være med til at belyse denne samfundsudfordring, for alle kvinder fortjener ACCEPT og RESPEKT uanset hvilken livsvej de vælger.

Seneste blogindlæg

Accept og respekt

Der kan være mange grunde til at kvinder vælger, at de ikke vil have børn.…

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top